Cerrar

es | val   

Sol Picó

Coreògrafa i ballarina. Fundadora de la Companyia Sol Picó. Premi Nacional de Dansa 2016.

lunes, 18 de septiembre de 2017

CÀRREC

Coreògrafa i ballarina. Fundadora de la Companyia Sol Picó. Premi Nacional de Dansa 2016.

 

DESCRIPCIÓ

Coreògrafa i ballarina nascuda a Alcoi en 1967 però establida a Barcelona, Sol Picó és coneixedora de la dansa clàssica, espanyola i contemporània. Tres disciplines que es poden sentir en el seu treball coreogràfic, encara que emmarcades en l'expressió més contemporània de la dansa. 

En 1993 crea la seua pròpia companyia, Sol Picó Compañía de Danza, amb la qual ha desenvolupat un personalíssim segell que es fa notar tant en el seu llenguatge creatiu i interpretatiu com en el nom de les seues obres. Bésame el cactus (2001), La divadivina i el Hombre bala, La dona manca o Barbie Superestar (2003), Sirena a la plancha (2008), El llac dels mosques (2009), Memòries d’una puça (2012), One hit wonders(2014) o We Women (2015).

Ha treballat com a intèrpret i coreògrafa, els primers anys de la seua trajectòria, amb creadors diversos com Robouldanse, Rayo Malayo Danza o Los Rinos. Diversos curtmetratges així com incursions també en el món teatral, completen una carrera en la qual no falten els premis: 10 premis MAX, el Premi Nacional de Dansa de la Generalitat de Catalunya en 2004 i el Premi Nacional de Dansa 2016 en la categoria de creació, són alguns dels guardons amb els quals compta Sol Picó.

  

XARXES SOCIALS I WEB

W: www.solpico.com

T: @solpicodanza

 

ESDEVENIMENTS EN QUÈ PARTICIPA O VA PARTICIPAR COM A PONENT 

S/V
visitas hoy 1 · visitas total 1.243 · descargas 4

Url: http://focuspyme.emprenemjunts.es/?op=13&n=11246

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar