Cerrar

SCALEUP | CEEI Valencia | EmprenemJunts

SCALE UP és un Programa de la Comissió Europea de la Enterprise Europe Network, que lidera l'Institut Valencià de CompetitivitatEmpresarial (IVACE) amb la col·laboració del Centre Europeu d'empreses Innovadores (CEEI) de València amb la finalitat d'augmentar la competitivitat de les PIME de la Comunitat.

 

Està dirigit a startups i pimes amb menys de 6 anys que vulguen donar el salt i créixer exponencialment. A través de sessions de training i mentoring amb grans experts i professionals especialitzats en empreses en fase d'expansió, t'assessorarem per a dissenyar i posar en pràctica el teu SCALE Plan.

 

Amb SCALE UP You'll never walk alone! Tindràs a la teua disposició un expert que t'acompanyarà durant tot el programa al que podràs consultar tots els teus dubtes i analitzar i avaluar les teues necessitats concretes per a créixer. Dissenyarem i implementarem amb tu la teua estratègia de creixement.

 

Podràs presentar la teua empresa davant inversors, en un esdeveniment organitzat solament per a tu. I a més, podràs obtenir una dotació de 5.000 euros en serveis de consultoria per a cobrir les teues necessitats específiques de creixement.

 

Tens fins al 30 de novembre per a presentar la teua convocatòria.

 

SCALE UP PROGRAMA PEQSCALE UP
SCALE UP VENTAJAS PEQ

Visitas recibidas: hoy 3, mes: 310, total: 8.560

IVACE Institut Valencià de Competitivitat EmpresarialFondo Europeo de Desarrollo Regional

*Proyecto cofinanciado por los Fondos FEDER, dentro del Programa Operativo FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020*

FOCUS Pime I Emprenedoria Comunitat ValencianaRed CEEI Comunitat Valenciana

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar