Cerrar

Pacte Territorial Costera-Canal PATEC

Entidad - Servicios a la población

Xàtiva (Valencia) España

es | val

Aquest Pacte Territorial, consta de dos eixos independents i interrelacionats entre si. En una primera fase es durà a terme la realització d'un Diagnòstic del Territori que permetrà identificar oportunitats de negoci en l'àmbit la Costera-Canal. D'especial rellevància en aquesta fase inicial és la pretensió de posada en marxa d'un Fòrum de Participació, adreçat a totes aquelles associacions, entitats socials i empreses més representatives del territori per tal de poder demanar la informació necessària per al diagnòstic del territori. En una segona fase es desenvoluparà el Projecte Experimental, el propòsit és desenvolupar empreses d'impacte social en l'àmbit del turisme rural a la comarca.

En l'exercici 2017-2018, a través de la subvenció concedida per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, destinada a fomentar els acords territorials en matèria d'ocupació i desenvolupament local a la Comunitat Valenciana, la Mancomunitat La Costera-Canal, inicia el segon projecte experimental basat en el "Emprenedoria Social i Territorial" de les dues comarques. Aquest projecte, s'aplica línies estratègiques del diagnòstic territorial, centrant la seva atenció en l'emprenedoria social i l'enfortiment de xarxes de col·laboració territorials.

L'itinerari d'aquestes actuacions es fonamentarà en diverses fases. La primera d'elles, enfocada a la sensibilització i orientació respecte a la recerca de feina i l'emprenedoria. D'aquesta manera, es posaran en marxa accions formatives en els municipis de les dues comarques amb la finalitat de detectar a persones amb inquietuds entorn a l'emprenedoria.

En una aposta per la innovació i iniciativa emprenedora, es durà a terme un procés de Mentoring. La creació d'un espai per a l'acompanyament i tutela d'empreses existents o de nova creació que necessiten suport d'empreses i institucions ja experimentades. Aquest procés culminarà amb la celebració de la I Trobada Networking d'Emprenedoria Social, un esdeveniment d'emprenedors per intercanviar experiències i coneixements sobre la posada en marxa de projectes empresarials al territori.

pacto cv, EMPLEO, autoempleo

Marcas:

Patec

Encuentranos en:

Plaça de la Seu, 11
46800
Xàtiva (Valencia) España

https://www.pactecosteracanal.com

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

17

Visitas totales

766

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

28-02-2019

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

7

Visitas mes

17

Visitas totales

766

 

Seguidores

0

Shares

0

 

Aquí desde

28-02-2019

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar