Cerrar

Parc Científic Universitat de València

Entidad - Servicios y alojamiento empresarial

Paterna (Valencia) España

es | val

El Parc Científic de la Universitat de València (PCUV) és una iniciativa per vincular la recerca universitària i el seu potencial científic amb el sistema productiu, fomentant els processos d'innovació i la generació i consolidació d'empreses de base tecnològica. El seu objectiu és contribuir, d'aquesta manera, al desenvolupament econòmic i social basat en el coneixement.

El PCUV proporciona espais i serveis tant a empreses derivades de la recerca universitària, com a empreses externes de base científica / tecnològica que volen situar-se en l'entorn de la Universitat de València. Disposa d'una àrea científica (composta per instituts de recerca) i d'una altra empresarial (un viver d'empreses i diversos edificis per a la instal·lació de companyies, laboratoris d'R + D i plataformes tecnològiques).

El PCUV forma part de VLC / CAMPUS que té el reconeixement com a Campus d'Excel·lència Internacional pel Govern d'Espanya. La missió del PCUV és generar riquesa, ocupació i benestar allotjant empreses innovadores i ajudant a emprenedors a consolidar les seues iniciatives empresarials basades en el coneixement. Disposa de 6 instituts de recerca, centres singulars i serveis científics, a més d'acollir més de 70 empreses biotecnològiques, energètiques, de les tecnologies de la informació i la comunicació, entre d'altres. És on la Universitat de València materialitza la seva tercera missió; la funció social del coneixement, procurant la consolidació i internacionalització dels diferents projectes.

El 9 de març de 2009 es va constituir la Fundació Parc Científic Universitat de València, els patrons fundadors són: Fundació Bancaixa, Banco Santander, Cambra de Comerç de València i la Confederació Empresarial Valenciana, a més de la Universitat de València. Aquesta fundació és l'entitat gestora del PCUV i el seu objecte social és promoure el desenvolupament tecnològic, la transferència de coneixements i la innovació industrial, entre d'altres.

parC, científic, universitat, de, valencia

Marcas:

Donde las empresas se nutren de ideas.

Encuentranos en:

Catedrático Agustín Escardino, 9
46980
Paterna (Valencia) España

http://www.pcuv.es

Estadísticas

Visitas hoy

4

Visitas mes

133

Visitas totales

24.989

 

Comentarios

0

Seguidores

0

Shares

334

 

Aquí desde

18-07-2011

Últimas publicaciones

Localización


Ver mapa más grande

Vídeo presentación

Estadísticas

Visitas hoy

4

Visitas mes

133

Visitas totales

24.989

 

Comentarios

0

Seguidores

0

Shares

334

 

Aquí desde

18-07-2011

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar