Cerrar

AER- Asociación de Emprendedores Rurales

Entidad - Asociación sin animo de lucro

La Pobla del Duc (Valencia) España

es | val

AER va nàixer com a resposta a la necessitat de diversos emprenedors de diferents pobles de la Vall d'Albaida tenien d'estar en contacte amb altres emprenedors per a poder aportar-se mútuament i ajudar-se en els seus respectius projectes. Veient que esta és una necessitat comuna als emprenedors, més encara en zones rurals, decidim formalitzar esta Associació a nivell nacional ja que la problemàtica és la mateixa.

Esta frase resumix la nostra filosofia:

"Queremos ser un instrument per a la promoció d'idees innovadores, creatives, imaginatives, capaços de generar noves expectatives de futur en un medi rural, de manera que es puguen generar les sinergies adequades per a garantir el seu sostenibilidad."

Missió:

  • Promoure i difondre la cultura emprenedora en zones rurals.
  • Facilitar el contacte entre emprenedors per mitjà del Networking, l'intercanvi d'idees i la col·laboració mútua per al desenvolupament dels respectius projectes, facilitant la creació d'equips de treball comú.
  • Volem ser catalitzadors i promotors d'idees innovadores, creatives i imaginatives, capaços de generar majors expectatives de futur en els entorns rurals més desfavorits, d'aquesta manera generarem sinergies que garantisquen la seua sostenibilitat.
  • Impulsar i promoure l'emprenedoria com a motor econòmic i social de pobles o zones eminentment rurals, fomentant un creixement eco-sostenible.
  • Difondre els valors i la qualitat de vida d'emprendre en un medi rural com a acció per a revitalitzar les zones rurals.
  • Volem ajudar als emprenedors que vullguen establir els seus projectes en les zones rurals per mitjà de formació eminentment pràctica, formació caracteritzada per derivar de l'experiència real d'altres emprenedors que vullguen transmetre les seues vivències, la qual cosa han aprés emprenent i no sols el que posa en els llibres.

emprendedores, red, Rural

Encuentranos en:

P.I. Oeste C/Viveristes, Nave 3
46840
La Pobla del Duc (Valencia) España

http://emprendedoresrurales.com/

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

66

Visitas totales

6.061

Visitas a contenidos

1.346

 

Seguidores

1

Shares

131

 

Aquí desde

04-11-2013

Últimas publicaciones

Mejora tu Comunicación 2.0 en redes sociales

Agenda · Talleres

Mejora tu Comunicación 2.0 en redes sociales 

El martes, 27 de noviembre de 2018

Continuamos con las acciones formativas de FormateAER, y en esta ocasión traemos un taller muy esperado por los emprendedores, el taller de Clara Soler para “Mejorar tu comunicación 2.0 en redes sociales”. Un taller dónde se expondrán y practicarán, todas aquellas acciones, programas,...

 

Talleres formativos EmprendeAER

Agenda · Talleres

Talleres formativos EmprendeAER 

El lunes, 24 de septiembre de 2018

Talleres formativos para el fomento del emprendimiento en zonas rurales. Acciones formativas enmarcadas en EmprendeAER, el proyecto apoyado por la Conselleria de Economía Sostenible, Sectores Productivos, Comercio y Trabajo. Dirigido a emprendedores, pymes y autónomos que deseen mejorar...

 

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

66

Visitas totales

6.061

Visitas a contenidos

1.346

 

Seguidores

1

Shares

131

 

Aquí desde

04-11-2013

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar