Cerrar

es | val   

Fundació Globalis fomenta l'intercanvi de coneixement entre empreses i startups

* El registro se encuentra ACTIVADO y en HISTORICO desde 30-06-2019 23:59

En la jornada es van compartir coneixements i experiències en un ambient informal i distès

FUNDACION GLOBALIS

FUNDACION GLOBALIS

Publicado el viernes, 30 de junio de 2017 a las 10:10

Fundació Globalis va organitzar el 28 de juny, al Casino de Vila-real, la segona de les jornades “Posa una start-up a la teua vida”, unes jornades-desdejuni amb periodicitat trimestral enfocades a gerents i professionals en actiu, interessats a conèixer a joves empreses, noves idees i projectes empresarials singulars. Durant la jornada, es van presentar 8 joves projectes amb l'objectiu de fomentar l'intercanvi de coneixement i millorar les connexions del talent.

La jornada va arrancar amb Gabriel Rodríguez, amb una llarga trajectòria al seu despatx Rodríguez Malave, i que va presentar el projecte Econegocio. A continuació, Patrícia Flor va explicar als assistents el seu projecte Acadèmia           d´anglés Espadà, situada a Artana. Héctor Bravo va sorpendre amb el dispositiu Cuic, que pretén acabar amb les tradicionals claus a portals de domicilis i empreses. La següent va ser CristinaVizcaino, que va presentar el projecte EasyMouse, que a la vegada és el seu projecte de fide grau en Enginyeria, i que consisteix en un joystick per a persones amb mobilitat reduïda. Patrícia Flor va mostrar, al costat de Damaris Serrano, Be Desarrollo Personal un projecte d'estimulació de capacitats i talents individuals. Laura Rodríguez, de la Càtedra Increa d'Innovació, Creativitat i Aprenentatge, informava dels programes i activitats que des de la Universitat Jaume I es desenvolupen per a potenciar l´emprenedurisme. Eduardo Crovetto, va portar Mr Shopper App, una aplicació per a realitzar comandes de menjar o xicotets encàrrecs i que ja està operant a Castelló de la Plana i Vila-real. L'última presentació va ser a càrrec de Juan José Ortiz, que hapresentava el projecte Amazing Tourism però també va explicar uns altres dels seus projectes basats en la realitat virtual, gamificació turística, experiències 360º, etc.

Aquesta jornada s'enquadra dins del projecte “Posa una start-up en la teua vida”, reunions privades i periòdiques organitzades per Fundació Globalis amb el suport de l'Ajuntament de Vila-real, que el seu objectiu és dinamitzar als emprenedors de la regió i augmentar les oportunitats empresarials, recolzant l'engegada de projectes innovadors a través del coneixement, talent, recursos disponibles i experiència empresarial. La pròxima reunió es realitzarà la pròxima tardor i participaran noves propostes i projectes empresarials. L'assistència a aquestes jornades és gratuïta i està oberta a qualsevol empresari que vulga diversificar o identificar noves oportunitats empresarials.

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 2.677

Usuario: chervasa

Empresa: FUNDACION GLOBALIS

Canal: Desarrollo Local

Fecha publicación: 30/06/2017 10:10

Url: https://desarrollolocal.emprenemjunts.es/?op=8&n=14223

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar