Cerrar

es | val   

Més de 80 agents de l'ecosistema es converteixen en facilitadors i mentors BIK Idea

Sesión Experiencia cliente Elche

Al llarg de les sessions s'ha treballat amb metodologies que ajuden a potenciar la innovació en el territori

Mostrar ampliado

Sesión itinerario de producto en Ciudad Quesada

Sesión itinerario de producto en Ciudad Quesada

Mostrar ampliado

Sesion facilitadores Elche

Sesion facilitadores Elche

Mostrar ampliado

Sesión facilitadores en Gata

Sesión facilitadores en Gata

Mostrar ampliado

Sesión en Alicante

Sesión en Alicante

Un total de 85 agents de l'ecosistema emprenedor de la província d'Alacant han participat en les sessions d'implantació del programa BIK Idea, la primera de les tres fases que conformen el projecte BIK CEEI i que tenen com a objectiu instruir en metodologies que contribuïsquen a potenciar la innovació en l'entorn.

El programa ha constat de quatre sessions. En la primera d'elles, s'ha exposat la part teòrica del mètode i s'ha donat a conéixer-la ferramenta digital. Posteriorment, s'han realitzat tres sessions per a descobrir, de manera pràctica, cadascun dels itineraris del programa. Per mitjà de casos simulats, i de forma col·laborativa, s'ha treballat amb eines per a innovar en producte, experiència de client així com en models de negoci.

Les sessions, que s'han realitzat a diferents punts de la província com són Alacant, Elx, Rojals, o en municipis de la Marina Alta com Calp, Gata de Gorgos i Pedreguer han dotat els assistents de noves ferramentes basades en Design Thinking que poden ser de gran utilitat a l'hora de contribuir al desenvolupament innovador de nous projectes

A setembre està previst començar amb BIK Startup, la següent de les fases de BIK CEEI, centrada en la validació del projecte per mitjà de la utilització de ferramentes que permeten la realització d'hipòtesis, experiments de venda i dissenys i control de resultats. 

El projecte BIK CEEI està coordinat pels CEEIs de la Comunitat Valenciana i han comptat amb la col·laboració de grans experts. La finalitat del mateix és desenvolupar processos de treball que afavorisquen la innovació en la gestió i creixement de les empreses. 

La iniciativa està promoguda i finançada per la Generalitat Valenciana, per mitjà de l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dintre de la seua política de suport a l'emprenedoria i a la pime i compta amb el cofinançament dels fons FEDER de la Unió Europea, dintre del Programa Operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

S/V
visitas hoy 3 · visitas total 1.448

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 02/07/2019 12:41

Url: http://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=8&n=19227

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar