Cerrar

es | val   

Convocatoria Programa BIK STARTUP CEEI Valencia

Hasta el viernes, 06 de septiembre de 2019 a las 11:59

Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Publicado el jueves, 18 de julio de 2019 a las 14:04

 

Programa d’Innovació que es centra en la metodologia Lean Startup per a Agents del Ecosistema Emprendedor CV a la zona del CEEI Alcoi-València.

BIK STARTUP es la segona fase del programa d’Innovació BIK CEEI coordinat per els CEEIS de la Comunitat Valenciana i desenvolupat conjuntamente amb experts i dirigit a totes les entitats i agents del ecosistema emprenedor.

BIK CEEI integra metodologiesi diferents ferramentes per a actuar en els 3 primers estadis de cualsevol projecte empresarial: fase idea, fase d’arrancada (Startup) i fase d’escalat (Scale).

OBJECTIU

L’objectiu del programa BIK STARTUP es facilitar a l’usuari l’aplicació de una metodologia guiada i controlada de validació de models de negoci en un entorn real, aplicant la metodologia Lean Startup.

En aquesta segona fase del programa BIKCEEI es treballarà sobre tot amb el llançament dels primers prototips de productes al mercat i la captació dels primers clients (Early Adopters)

Es tracta d’una iniciativa promoguda i financiada per la Generalitat Valenciana, a través del “Instituto Valenciano de Competitividad Empresarial” (IVACE), dins de la seva política de suport al emprendiment i les PYMES, a més a més compta amb la cofinanciació dels fons FEDER de l’Unió Europea, dintre del programa operatiu FEDER de la Comunitat Valenciana 2014-2020.

 

DESTINATARIS

El programa va dirigit a totes les entitats i agents del ecosistema emprenidor de la provincia de València i Comarques de Alcoià i Comtat de la Provincia d’Alacant, que vullgen utilizar aquest marc de treball per a donar suport i potenciar l’innovació en el seu àmbit d’actuació.

Existeixen dos figures sota les quals participar en aquest programa “Mentor BIK Startup y Facilitador BIK Startup”:

Mentor BIK Startup: Representa un agent necessari per a la difusió i dinamització del programa d’implantació en tota la regió. Es tracta d’agents especialitzats encarregats de desenvolupar accions de difusió i de acompanyament cap als diferents agents de suport en les seues àrees d’influència.

Serà per tant l’entitat encarregada de divulgar el coneixement i la metodologia en les diferents comarques de la provincia facilitant la seva utilització als anomenats “Facilitadores BIK Startup”.

Facilitador BIK Startup: Representa un agent molt relevant per a la vertebració del programa i de la ferramenta en tot el ecosistema d’emprendedurisme valencià. Ser “Facilitador” suposa disposa dels coneixements i ferramentes necessaris per a poder desenvolupar i potenciar al màxim aquesta metodologia en el seu àmbit d’actuació permitint desenvolupar accions individuals i/o grupals per a donar difusión a la metodologia i generar un impacte direce en el ecosistema de la CV.

CONTINGUT DEL PROGRAMA

Per açò es proposa un conjunt de sesions de treball amb el objecte de profunditzar, compartir e intercanviar perspectives de cadascún dels itineratis i ferramentes a aplicar, aixina com definir conjuntamente pautes per a la transmisió de la metodologia i de les ferramentes a la resta dels agents del ecosistema.

En BIK STARTUP els participants accediràn als següents recursos:

  • Tres sessions de treball grupal ón es donarà a coneixer aquesta metodologia d’innovació
  • Manual de treball
  • Guia pràctica de consulta de ferramentes
  • Fitxes de treball personalitzades per ferramenta
  • Ferramenta online de disseny i treball colaboratiu
  • Suport dels CEEIs en les seues activitats relacionades amb el projecte.

COM PARTICIPAR

Per a participar en el programa has d’inscriure’t en el següent formulari indicant si vols participar com a Mentor i/o Facilitador, abans del 6 de septembre de 2019.

 

 

 

 

5
visitas hoy 6 · visitas total 1.940

Usuario: AdmonVlc

Empresa: Centro Europeo de Empresas Innovadoras Valencia (CEEI Valencia)

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 18/07/2019 14:04

Url: http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=19353

Comentarios

Usuario sin logear

Envía tu comentario

Debes iniciar sesión - Hoy 03:03

Título:

Comentario:

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar