CEEI Valencia

Networking Empresarial Idea Alzira. 5 de junio

L'Ajuntament d'Alzira, mitjançant IDEA, organitza la 5ª Jornada de Networking Empresarial que tindrà lloc el dimecres 5 de juny, a la Casa de la Cultura d'Alzira, en horari de 14 a 17 hores

Crea sinèrgies, possibles col·laboracions o contractacions de productes i/o serveis amb les empreses més pròximes del territori.

La jornada és gratuïta però requerix d'inscripció prèvia.

A QUI ES DIRIGIX. Està dirigit a empresaris, gerents de pimes i emprenedors d'Alzira i comarca. A més, esta jornada està inclosa dins de les accions de promoció i visualització del programa de ALZIRA: 12 mesos · 12 empreses.

QUÈ S'OFERIX?

El Networking Empresarial IDEA Alzira s'estructura en dos parts:

  1. Primer et mostrarem les claus fonamentals per a poder millorar l'estratègia de màrqueting digital del teu negoci amb el taller "Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socials", que impartirà Clara Soler
  2. Després es realitzarà una activitat de Networking seguint la dinàmica de "La Colmena", on els participants podran aconseguir nombrosos contactes per a ampliar la seua xarxa de col·laboradors, clients o proveïdors. 

PROGRAMA

  • 14:00h   Recepció i presentació de l'activitat.             
  • 14:10h   "Claus per a millorar la teua comunicació 2.0 en les xarxes socials" Clara Soler. Consultora en Màrqueting Digital i comerç.      
  • 15:40h  Sessió Networking "La Colmena". Dinamitzat per Jordi Tormo de CEEI València.

 >>> MÁS INFORMACIÓN E INSCRIPCIÓN

 
Networking Alzira

Networking Empresarial Idea Alzira

05-06-2019

Incluye charla de Clara Soler

Creado en CEEI Valencia el 29/05/2019

Emprenemjunts