Cerrar

1- Elige el sujeto que va a realizar la carga

Perfil empresa

2- Selecciona el tipo de contenido que deseas cargar

3- Aclara tus dudas

QUI

Qualsevol usuari registrat pot publicar continguts i perfils.

Hi ha diversos tipus d’usuaris, però en són dos els que ens interessen: usuaris registrats i usuaris qualificats.

Els usuaris qualificats publiquen directament i no necessiten autorització prèvia perquè els seus enviaments de continguts siguen públics. Els usuaris qualificats són aquells que han emplenat a la fitxa d’usuari les dades que el converteixen en membre, és a dir, estan identificats (registre bàsic + cognoms, noms i adreça). Tant l’enviament d’un primer registre com una sol·licitud concreta faciliten la conversió d’un membre registrat en un de qualificat.

Els usuaris registrats també poden enviar qualsevol tipus de continguts, tot i que requereixen autorització prèvia, excepte en els fòrums. En estos, tots els usuaris, independentment de la seua condició, poden participar i publicar sense cap tipus de restricció (excepte les establides en les condicions de registre) la legalitat vigent.

QUÈ

Els usuaris poden publicar continguts i perfils relacionats amb l’emprenedoria i la innovació:

Continguts: actualitat (notícies, activitats, convocatòries, articles i entrevistes), agenda (esdeveniments i macrojornades), arxius descarregables, imatges (formats jpg, gif, png), galeries d’imatges, vídeos (a través de codi extern), pàgines d’informació, enllaços, butlletins i anuncis (continguts relacionats amb els negocis i la cooperació).

Perfils: usuari, empresa, cooperant, comunitats.

COM

La publicació, tant dels continguts com dels perfils, exigeix l'emplenament de les corresponents fitxes i la consegüent confirmació d'enviament o publicació. Per tal d'emplenar i enviar un contingut cal estar registrat i haver iniciat sessió.

A continuació s’ha de fer clic sobre el símbol + que hi ha a la barra del menú principal de la capçalera (part inferior) i, en obrir-se esta pàgina, fer clic sobre el tipus de fitxa que es vol emplenar.

Finalment, cal seguir les instruccions i la intuïció.

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar