Cerrar

es | val   

Claus per a l’èxit del treball en equip

el miércoles, 31 de octubre de 2018 de 10:00 a 12:00

Dónde:

CEEI Elche (Centro Europeo de Empresas e Innovación)

Ronda Vall de Uxó, 125

Elx/Elche (Alicante)

Plazo finalizado

Programa

En aquesta jornada aprendràs a

  • Descobrir la importància de dirigir-se cadascun per a poder dirigir al teu equip. Es tracta de descobrir com, a partir d’un focus, un propòsit a les nostres vides i treballant tres àrees clau com són l’enfocament, les capacitats i la voluntat es pot conseguir qualsevol objectiu. També com influeix el poder de les primeres impressions i prejudicis al nostre lideratge. Analitzarem el concepte de líder de Base Segura.
  • Com generar Impuls al teu equipo per aconseguir allò que et proposes. Vorem exemples i activitats que et permetran millorar la connexió amb l’altra part. Parlarem, també, de la importància d’apreciar i celebrar tot allò que realitzem. A treballar la comunicació com a base per a la proximitat.
  • A desenvolupar la cultura, establint quin tipus de cultura volem i com podem modelar-la per a que la confiança i el compromís siguen la base de les relacions dintre de la teua empresa.
  • Com guiar al nostre equip. Explicarem quines són les fases de desenvolupament d’un equip. Abordarem algunes idees de què és el coaching d’equips, de la importància de les reunions, de com planificar-les i dirigir-les per a generar la suficient confiança en l’equip, per aconseguir els resultats desitjats.
  • Conseguir resultats i poder mesurar-los. Coneixeràs alguns indicadors clau que et permeten conèixer, seguir i millorar el teu impacte com a líder al teu equip i formes de desenvolupar als teus col·laboradors.

 

Dirigit a

Emprenedors, autònoms, així com directors d’equips que busquen potenciar els seus projectes professionals.

Organizan:

Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)
S/V
visitas hoy 4 · visitas total 3.919

Usuario: Trianabueno

Empresa: Centro Europeo de Empresas e Innovación de Elche (CEEI - Elche)

Canal: CEEI Elche

Fecha publicación: 09/07/2018 09:42

Url: https://ceeielche.emprenemjunts.es/?op=14&n=13784

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar