Cerrar

Mancomunitat La Serrania

Entidad - Servicios sociales, desarrollo local y servicios mancomunados.

Villar del Arzobispo (Valencia) España

es | val

La Mancomunitat de la Serrania agrupa els municipis d'Alcublas, Andilla, Bugarra, Calles, Casinos, Xulilla, Gestalgar, Figueroles de Domenyo, la Yesa, Llosa del Bisbe, Pedralba, Sot de Xera i Villar.

La Mancomunitat disposa d'una Agència d'Ocupació i Desenvolupament Local. Es tracta d'un servei per al disseny, promoció i gestió de programes de desenvolupament econòmic, creació d'ocupació i inserció sociolaboral en l'àmbit comarcal. El seu objectiu primordial és la generació d'activitat i riquesa en els municipis del territori.

Creada l'any 2006, actua en coordinació amb les Agències de Desenvolupament Local dels ajuntaments que formen la Mancomunitat, complementant els seus serveis amb programes dirigits a tots els municipis, fonamentalment a les àrees d'ocupació, creació d'empreses, programes d'accions de formació contínua i assessorament a empreses per a la implantació de sistemes de gestió integral.

L'Agència, desenvolupa els seus objectius a través de diferents actuacions i programes específics que es concreten en un Servei de Borsa d'Ocupació, a través del qual el ciutadà troba de forma permanent i actualitzada, un llistat d'ofertes de treball on inscriure, que al seu vegada es complementa amb el servei que s'ofereix a l'empresari que cerca treballadors, amb la possibilitat de publicar la seva oferta de treball.

El Servei d'Emprenedors, que tracta d'orientar a aquells emprenedors sobre els tràmits necessaris per a la posada en marxa d'una empresa, així com les subvencions específiques.

La Formació, és un altre dels pilars en l'Agència; des d'aquesta es duen a terme accions de formació contínua dirigida a millorar la qualificació professional dels col·lectius amb més dificultats d'accés al mercat laboral, i formació ocupacional, per a la posterior inserció laboral dels aturats, tractant d'afavorir així la seva reincorporació a la vida laboral activa.

Des de l'Agència, desenvolupa al llarg de l'any Programes d'Ocupació Pública que generen de forma directa llocs de treball en els municipis de la Mancomunitat, com són el Programa EMCORP, Programa PAMER, o Salari Jove.

serranía, Desarrollo local, promocion economica

Encuentranos en:

C/ Las Cruces, 46
46170
Villar del Arzobispo (Valencia) España
96 164 50 13

http://www.laserrania.es/

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

22

Visitas totales

5.446

 

Seguidores

0

Shares

42

 

Aquí desde

13/10/17

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

22

Visitas totales

5.446

 

Seguidores

0

Shares

42

 

Aquí desde

13/10/17

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar