Cerrar

es | val   

Convocatòria línies ICO 2017: Empreses, Emprenedors i Internacional

Hasta el viernes, 31 de diciembre de 2021

Mostrar ampliado

FINANCIACIÓN IMAGEN ICO

FINANCIACIÓN IMAGEN ICO

Les Línies de Mediació o Línies ICO són línies de finançament en les quals l’ICO actua a través de les Entitats de Crèdit, és a dir, concedeix els fons amb la intermediació de les Entitats esmentades.

A continuació, es pot consultar el catàleg de Línies de Mediació disponibles per a finançar tant projectes d’inversió com necessitats de liquiditat d’autònoms i empreses. 

Les línies disponibles ICO 2017 es divideixen en dos apartats:

EMPRESES I EMPRENEDORS:

Línies per a finançar tant projectes d’inversió com necessitats de liquiditat d’autònoms i empreses.

Per a la distribució d’aquests productes, l’ICO actua en col·laboració amb les Entitats de Crèdit adherides a cadascuna de les Línies. D’aquesta forma, l’ICO aporta els fons i les entitats són les encarregades de la tramitació, estudi i aprovació de les operacions en les condicions establertes a les Línies.

Línies disponibles:


EMPRESES I EMPRENEDORS:

ICO Empreses i Emprenedors 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses que realitzen inversions productives al territori nacional o necessiten cobrir les seues necessitats de liquiditat. També poden sol·licitar finançament particulars i comunitats de propietaris per a la rehabilitació d’habitatges. 

Veure més

ICO Garantia SGR/SAECA 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses espanyoles o mixtes amb capital majoritàriament espanyol que compten amb l’aval d’una Societat de Garantia Recíproca (SGR) o SAECA.

Veure més

ICO Crèdit Comercial 2017

Finançament orientat a autònoms i empreses amb domicili social a Espanya que desitgen obtenir liquiditat mitjançant la bestreta de l’import de les factures procedents de la seua activitat comercial dins del territori nacional.

Veure més


INTERNACIONAL:

Línies disponibles per a finançar el procés d’internacionalització i l’activitat exportadora de les empreses espanyoles.

Línies disponibles:

ICO Internacional 2017

Finançament orientat a:

- Tram I Inversió i Liquiditat: Autònoms, empreses i entitats públiques i privades espanyoles, domiciliades a Espanya o amb domicili a l’estranger que compten amb, almenys, un 30% de capital d’empresa espanyola.

- Tram II Exportadors Mitjà i Llarg Termini: Concessió de Crèdit Subministrador, Comprador i Finançament complementari a empreses.

Veure més

ICO Exportadors 2017

Finançament destinat a autònoms i empreses espanyoles que necessiten obtenir Liquiditat mitjançant la bestreta de factures procedents de la seua activitat exportadora.

Veure més

Agents col·laboradors que han signat convenis amb l’ICO:

La principal funció dels agents col·laboradors és la d’orientar i assessorar pimes i autònoms en el procés d’elecció de la línia ICO vigent que millor s’adeqüe a les seues necessitats de finançament i en el procés de sol·licitud d’aquesta, davant l’entitat financera.

Més informació

5
16.902 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar