Cerrar

es | val   

Alzira convoca el programa "12 mesos 12 empreses"

12 mesos 12 empreses

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2019

Hasta el sábado, 30 de noviembre de 2019

IDEA · Agencia Desarrollo Local Ayuntamiento de Alzira

IDEA · Agencia Desarrollo Local Ayuntamiento de Alzira

Publicado el viernes, 02 de agosto de 2019 a las 11:42

La Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l’Ajuntament d’Alzira posa en marxa la iniciativa Alzira: 12 mesos, 12 empreses, en què el seu objectiu és impulsar de forma directa una nova empresa d’Alzira, constituïda en els dos últims anys, a través d’un Pla de marketing que englobaria l'anàlisi, planificació, organització, difusió i control de resultats durant un mes.

L’objectiu del programa és dotar de ferramentes de marketing amb la finalitat d'afavorir i impulsar les empreses d'Alzira en les fases inicials.

En què consisteix l'ajuda?

L'ajuda consistirà en el llançament i promoció de l’empresa seleccionada durant 1 mes de l’any 2020 (el que se li assigne, després de fer-se la selecció) que inclou, un pack de llançament i el suport de dos professionals (un docent de formació i un coach digital) que seran els encarregats de formar-los i promocionar-los a través de les xarxes socials.

Beneficiaris

Totes aquelles empreses d'Alzira, independentment de la seua forma jurídica, que hagen iniciat la seua activitat en els dos últims anys, computant-ne des de l´1 de novembre de 2017 fins el 31 d´octubre de 2019.

Les empreses beneficiaries d'esta iniciativa hauran de ser, prioritàriament, empreses amb un component innovador i amb vocació de perdurabilitat, considerant noves empreses a aquelles constituïdes en els 2 últims anys.

Presentació sol·licituds

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el 30 de novembre de 2019

La instància i documentació annexa haurà de presentar-se, quan s'obra el termini, en el Registre d' entrada de l'Ajuntament d' Alzira, (La Clau) segons allò disposat a les Bases específiques de la convocatòria.

Procediment de selecció "Elevator Pitch"

Els participants faran una exposició de la seua empresa davant d'una Comissió Avaluadora, a través d'un "Elevator pitch".

La idea bàsica i resumida del elevator pitch és condensar un missatge que cride l'atenció d'algú en pocs segons o minuts, obtenint com resultat un objectiu marcat.

La durada màxima de la presentació serà de 5 minuts.

A l'hora d'avaluar els projectes, la comissió avaluadora tindrà en compte els criteris determinats en les bases de la convocatòria.

Al final de la publicació podeu vore com van ser les presentacions de l´última edició.

Més informació

5
visitas hoy 3 · visitas total 2.137

Usuario: AdmonVlc

Empresa: IDEA · Agencia Desarrollo Local Ayuntamiento de Alzira

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 02/08/2019 11:42

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=19454

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar