Cerrar

es | val   

El programa MOTIVEM dóna a conéixer les 20 idees finalistes de l'edició 2020

En aquesta edició han participat 905 persones i s'han presentat 190 idees

UVemprén

UVemprén

Publicado el lunes, 13 de julio de 2020 a las 10:18

Mostrar ampliado

MOTIVEM 2020

MOTIVEM 2020

Ja coneixem els 20 finalistes de la convocatòria de MOTIVEM 2020. La creativitat, la coherència, la interdisciplinarietat, la presentació de la idea i la resolució de necessitats socials han sigut els criteris en els quals s'ha basat el comité tècnic que ha avaluat les 190 idees presentades en aquesta edició, en la qual han participat un total de 905 persones.

De nou, aquesta convocatòria ha tancat la seua participació amb un augment del 13% respecte a l'edició anterior, malgrat les dificultats generades per la pandèmia per COVID-19. Com a novetat respecte a anteriors edicions, enguany MOTIVEM amplia el nombre de premis i contempla la concessió de cinc guardons, un per cada branca de coneixement: Arts i Humanitats, Ciències, Ciències de la Salut, Ciències Socials i Jurídiques i Enginyeria. A més dels cinc premis, dotats amb 1.400 euros cadascun, la resta d'equips finalistes rebrà un dels 15 accèssits, per valor de 600 euros cadascun.

Els 20 equips finalistes, entre els quals seleccionaran als cinc guanyadors, estan integrats per un total de 88 estudiants, 19 docents coordinadors i 9 docents col·laboradors.

MOTIVEM forma part del programa "Aula Emprende" que coordina la Universitat de València en el marc del conveni subscrit entre la Conselleria d´Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball de la Generalitat Valenciana i la Universitat de Valencia, per a impulsar l'emprenedoria i la innovació en l'àmbit universitari, a través del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV.

Les idees finalistes de MOTIVEM 2020 es poden veure en aquest enllaç.

S/V
visitas hoy 5 · visitas total 1.065

Usuario: UVempren

Empresa: UVemprén

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 13/07/2020 10:18

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=22321

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar