Cerrar

es | val   

València Activa posa en marza l'Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses en format online

Cartel Itinerario on line para la Creación de Empresas

Les persones interessades podran inscriure's a través de la plataforma de la Agència d’Ocupació de València Activa fins al 20 d'octubre

Valencia Activa

Valencia Activa

Publicado el sábado, 10 de octubre de 2020 a las 09:00

L'Ajuntament de València, a través de València Activa, ha posat en marxa la 12a edició del ‘Itinerari per a la Creació i Consolidació d’Empreses’, una formació gratuïta perquè persones amb iniciativa emprenedora analitzen de la mà de professionals la viabilitat dels seus projectes. Enguany, com a novetat i a causa de la situació sanitària actual, es realitzarà en format online.

“Malgrat el context, volem continuar oferint aquesta formació, tan necessaria per a les persones que estan emprenent, perquè a través de sessions de contingut teòric i d'acompanyament, així com d'orientació pràctica els i les participants poden analitzar la viabilitat dels seus projectes”, ha explicat Pilar Bernabé, responsable de l'Àrea de Desenvolupament Innovador dels Sectors Econòmics i Ocupació.

Programa formatiu i requisits d'accés

L’‘Itinerari per a la Creació i Consolidació d'Empreses’, que organitza València Activa i imparteix el CEEI, està destinat a secundar i fomentar la creació d'empreses. “Es tracta d'un programa formatiu totalment efectiu i funcional, ja que les persones promotores dels projectes seleccionats desenvoluparan el seu Model de negoci i el seu Pla d'empresa de la mà de grans professionals”, ha afegit Bernabé.

Les persones interessades hauran d'inscriure's a través de la plataforma de la Agència d’Ocupació de València Activa fins al 20 d'octubre.

Podran presentar projectes empresarials per a poder accedir a l'itinerari aquelles persones que, individualment o en grup, no hagen constituït la seua empresa o l'hagen constituïda amb posterioritat a l'1 de gener de 2019.

A més, per a poder participar, l'empresa ha de tindre el domicili fiscal en el municipi de València, o en cas de no estar constituïda, que una de les persones promotores del projecte estiga empadronada en el municipi de València, en tots dos casos amb una antelació mínima de tres mesos a la data de presentació de solicitud. D'altra banda, no podran accedir les persones que hagen participat en alguna edició anterior d'aquest itinerari.

Aquesta formació gratuïta és impartida de manera online per l'equip tècnic del CEEI València, tenint una duració de 100 hores. Es configurarà una comunitat virtual per als participants on podran accedir a les sessions online, materials, xats, eines.

Per al desenvolupament d'aquesta acció formativa s'empra una metodologia que uneix continguts teòrics amb aplicació pràctica a través de dinàmiques empresàrials i de grup, amb la finalitat d'impulsar el desenvolupament dels projectes emprenedors.

El programa consta de 7 mòduls sobre ‘Creativitat i Model de Negoci’, ‘Màrqueting i Gestió Comercial’, ‘Processos i Recursos Humans’, ‘Dret empresarial i Gestió Fiscal’, ‘Gestió Economic-financera’, a més de facilitar tutories grupals i d'aprendre a realitzar una exposició oral i una exposició en format elevator pitch.

Finalment, com a treball final de curs les persones promotores dels projectes presentaran un Model de Negoci i un Pla d’Empresa sobre la base de la seua idea.

5
visitas hoy 3 · visitas total 825

Usuario: AdmonVlc

Empresa: Valencia Activa

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 10/10/2020 09:00

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=22995

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar