Cerrar

Somnia guanya el I concurs d'idees emprenedores "Emprèn Jove"

Es van presentar tres projectes de Els Ports i l'Alt Maestrat

Xarxa Reactiva Els Ports

Xarxa Reactiva Els Ports

Publicado el martes, 28 de septiembre de 2021 a las 12:27

Durant la jornada Emprén Jove, organitzada pel Grup d'Acció Local Altmaesports i la Xarxa Reactiva Els Ports, es va fer entrega del primer premi a la millor idea emprenedora del territori dels Ports i Alt Maestrat. El Centre psicopedagògic Somnia de Culla, va rebre un xec per valor de 1.800 euros, per a cobrir les despeses d'assessorament i de la creació i disseny de la imatge corporativa.

SOMNIA és un centre psicoeducatiu que va dirigit tant a famílies com a ajuntaments de la zona de l’interior de Castelló. Ofereix diferents serveis per ajudar a les famílies a poder conciliar, a través d’activitats per poder treballar els aspectes social, emocional i educatiu i d’aquesta manera poder fomentar el desenvolupament holístic en els xiquets i xiquetes. També ofereix acompanyament a les famílies que necessiten orientació quant al desenvolupament dels fills i filles o necesiten formarse en algun punt concret de la infància. A més a més, ofereix activitats de l’àmbit turístic per conèixer d’una manera significativa i divertida les característiques dels pobles de la zona.


La jornada va comptar amb un seguit d'experiències i empreses d'èxit de l'Alt Maestrat i Els Ports com són: MaestrArq, Formatges de Catí, Respira Natura, Cabritillo del Maestrazgo, Electrificacions La Mata, La Planeta o Fiordo Polar.

També va participar el coach David M. Calduch va oferir una conferència sobre si, actualment és un bon moment per a emprendre en el món rural, i va explicar que gràcies a la digitalització és més fàcil arrancar una empresa en qualsevol part del món, amb una mínima inversió, i sempre realitzant les coses que ens apassionen. 

5
3.246 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar