Cerrar

es | val   

L'Ajuntament Alcoi crearà una Oficina Tècnica de Fons Europeus

-
Ajuntament d'Alcoi

Ajuntament d'Alcoi

Publicado el jueves, 11 de noviembre de 2021 a las 17:17

L'Ajuntament d'Alcoi posarà en marxa una Oficina Tècnica de Fons Europeus que comptarà amb personal tècnic i serà dirigida per la regidora, Lorena Zamorano, que ja s'ha reincorporat amb dedicació exclusiva.

Aquesta oficina es crearà a causa del gran volum de treball específic que hauran de dur a terme de control, gestió i tramitació de les ajudes de recuperació, transformació i resiliència de la Unió Europea.

La nostra ciutat ja ha sol·licitat propostes per un valor de 10 milions d'euros als Fons Europeus. Donada la complexitat de la gestió d'aquest treball es comptarà amb una persona amb l'experiència i trajectòria de Lorena Zamorano per a dirigir a l'equip tècnic que es dedicarà a aquesta comesa.

 

Pel que respecta a les ajudes de recuperació, transformació i resiliència de la Unió Europea es tracta d'un fons d'emergència que destinarà prop de 72.000 milions d'euros al nostre país entre 2021 i 2023 per a ajudar a reparar els danys econòmics i socials causats per la pandèmia del coronavirus. La participació de les entitats locals serà clau, ja que podran gestionar almenys un 10% d'aquests fons, bé a través de les convocatòries directes dels Ministeris o a través de les Comunitats Autònomes.

L'Ajuntament d'Alcoi ha intensificat els seus esforços amb l'objectiu de situar-se en una posició òptima a l'hora d'accedir al Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, a través del qual es mobilitzaran en els pròxims tres anys el 50% dels recursos amb els quals compta Espanya gràcies a l'instrument Next Generation EU.

Els projectes seleccionats són aquells que es preveu puguen ser executats dins del termini establit pel Pla de Recuperació i estan dividits en diverses línies d'actuació sobre quatre grans objectius: la transformació ecològica, la transformació digital, la igualtat de gènere i la cohesió social i territorial.

 

Fuente original del contenido:

Ayuntamiento de Alcoy  
https://www.alcoi.org/ca/portada/noticias2/noticia_2075.html  

5
1.609 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar