Cerrar

es | val   

Sagunt inicia el seu cicle de jornades de responsabilitat social

RSC

Hui s'ha celebrat la primera sessió del cicle que tracta d'abordar la importància dels plans de responsabilitat social dins de les empreses

Promoció Econòmica - Ajuntament de Sagunt

Promoció Econòmica - Ajuntament de Sagunt

Publicado el miércoles, 21 de septiembre de 2022 a las 08:40

Hui s'ha celebrat en el Casal Jove del Port de Sagunt la primera jornada del Cicle de Responsabilitat Social Empresarial que organitza el departament de Promoció Econòmica i Industrial de l'Ajuntament de Sagunt.

L'acte, sota el títol Com definir el nostre Pla d’RSE fins a la memòria o Informe No Financer?, ha definit teòricament els conceptes que formulen els Plans de Responsabilitat Social Empresarial i ha abordat la rellevància i avantatges que aporten a les empreses el fet de desenvolupar-los des d'un punt de vista global i abordant a la totalitat d'aspectes que afecten el món de l'empresa.

La regidora de Promoció Econòmica i Industrial, María José Carrera, ha indicat que «volem que les nostres empreses cada vegada més s'involucren en un procés que genera sinergies positives per a la societat, les persones treballadores i, per descomptat, a les empreses». A més, ha recordat «la voluntat de l'Ajuntament de Sagunt de continuar fomentant estes activitats i facilitant les eines necessàries perquè les empreses locals incorporen la responsabilitat social als seus programes d'actuació».

La jornada s'ha centrat en anar desgranant els diferents apartats que formen un pla de responsabilitat social destacant l'anàlisi de situació previ, les mesures d'impacte i el pla de comunicació per a donar visibilitat a les actuacions i així millorar la imatge de l'empresa i fer costat a una millora del seu àmbit d'actuació. En definitiva, una jornada intensa i profitosa de la qual les persones assistents han pogut extraure valuoses conclusions per a implementar en el dia a dia del seu entorn laboral, segons afirmen des del departament.

Este cicle continuarà el pròxim 18 d'octubre amb la jornada La volta al món de Magallanes-El Cano com a repte inspirador de l’RSC en les pimes on s'aprofundirà de manera pràctica en l'execució de plans de responsabilitat social en petites i mitjanes empreses.

Les persones i empreses que vulguen assistir a esta sessió ho poden fer de manera gratuïta emplenant el següent formulari: https://forms.gle/mg6tBJn2Gti5W6Nb8

S/V
809 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar