Cerrar

es | val   

Autodiagnòstics empresarials

Testa la teua política de disseny, la teua capacitat d’internacionalització, les teues habilitats emprenedores...

Publicado por AdmonVlc
lunes, 14 de enero de 2019 a las 16:47

Mostrar ampliado

Autodiagnósticos

Autodiagnósticos

Test del perfil emprenedor: és una ferramenta que analitza els trets de personalitat que determinen si la persona sap identificar una oportunitat i organitzar els recursos necessaris per tal de posar-la en marxa. Aporta una sèrie de valoracions amb l'objectiu d'identificar quines característiques de la personalitat ajuden o dificulten a l'hora de posar en marxa un projecte o una idea.

Test de Valoració de la Idea: és una ferramenta d'avaluació preliminar de l'interés d'una idea o d'un projecte empresarial, en termes de màrqueting, que permet conéixer la capacitat d'un emprenedor, d'acord amb la informació que posseeix, per tal d’avaluar els diferents factors que es plantegen en el formulari, relacionats amb el potencial de la seua idea o del seu projecte, així com de posar a prova el grau de maduresa de la idea.

Test del Disseny: l’objectiu d’este test és que disposes d’una primera avaluació sobre la teua percepció o actitud actual davant del disseny com a emprenedor i l'ús que d'ell fas en el teu negoci. D’esta forma podràs conèixer quina és la situació actual en matèria de disseny i traure unes primeres conclusions.

Test d’Internacionalització: abans de llançar-se a l’aventura d'exportar o internacionalitzar l’empresa, qualsevol emprenedor hauria de respondre tota una sèrie de qüestions prèvies a l’inici de l’activitat, és a dir, hauria d’avaluar la seua capacitat competitiva per tal de fer front a les exigents condicions competitives dels mercats internacionals.

Test SEO: el test sobre posicionament web (SEO) pretén mostrar als emprenedors la necessitat d’una correcta optimització dels seus dominis web de forma que els seus productes i servicis siguen més visibles a través d’Internet per tal d’arribar així al seu públic objectiu.

Test Responsabilitats dels Emprenedors: el test sobre «Responsabilitats de l'emprenedor i l’empresari» tracta de mostrar-te fins a quin punt ets coneixedor de l'entramat jurídic-legal que envolta les activitats empresarials.

Test Treball en Equip: realitzar este test et donarà les claus per conéixer quins factors de la personalitat predominen més o menys en cadascun dels membres de l’equip i determinar si es tracta d’un equip complementari o si cal incorporar alguna altra persona que aporte algun dels factors que resulta deficitari en el grup.

Test eficiència emprenedora: el test d’eficiència emprenedora és una ferramenta que analitza les 10 competències clau que una persona emprenedora necessita desenvolupar amb la finalitat d’establir criteris de treball basats en la motivació, l’aprenentatge constant i l’eficiència en la utilització de recursos.

4.9
252.259 visitas

Comentarios

AdmonVlc

AdmonVlc - 16-04-16

RE: calidad de los materiales y aplicabilidad

Gracias por tus comentarios armarc18 puedes ver todos los recursos que tenemos para emprendedores, startups y pymes en www.recursosparaemprendedores.es o en http://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=13&n=4726 

armarc18

armarc18 - 16-04-16

calidad de los materiales y aplicabilidad

 me sorprende y satisface enormemente la calidad de los materiales que he ido revisando, asi como tambien su aplicacion

SusanaAP

SusanaAP - 21-12-12

Herramientas online

Estimado varios: lo expuesto en esta página son herramientas online para testar diferentes aspectos: capacidad emprendedora, idea empresarial, capacidad de internacionalización, diseño y posicionamiento SEO. No se trata de una jornada, sino de herramientas online gratuitas que tienes a tu disposición. Para realizar los diferentes test solo tienes que pulsar sobre el nombre de cada uno de ellos. Cordiales saludos.
varios

varios - 21-12-12

AUTODIAGNOSTICO EMPRESARIALES

No indican la fecha de la jornada, ni el programa.

 

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar