Plenari: “Creativitat i avantguarda en productes tradicionals.”
#Focuspime
el viernes, 12 de abril de 2019 de 12:30 a 13:30
Dónde:
Casa de la Cultura de Santa Pola
Salón de Actos
Calle de Elche, 24
Santa Pola (Alicante)
En aquesta sessió, Daniel Álvarez, pastisser, xocolater, especialista en masses i propietari de la pastisseria DALUA a Elx, ens contarà com ha sigut la seua trajectòria professional.
Emprenedor i creatiu, és tot un referent de la nostra pastisseria d'autor. El seu establiment segueix sent un temple d'obligada visita, un dels pocs Relais Desserts a Espanya.
Va ser nomenat millor pastisser d'Europa i Amèrica l'any 2000 i va obtenir la quarta posició en la Copa del Món de Pastisseria a 2005. A més, ha escrit el llibre "Sweet Devotion".
Actualment participa com a jurat al programa de televisió de Cuatro "Bake Off", versió espanyola de "The great British Bake off", Talent Show britànic de rebosteria amateur.
Esta sesión forma parte de:
Focus Pime i Emprenedoria Baix Vinalopó 2019