Cerrar

es | val   

Ecommerce B2C

Model de Negoci

Descargar fichero (pdf 1.216Kb)

El model de negoci B2C (Business To Consumer) agrupa tots aquells negocis digitals als quals una empresa ven directament a clients individuals, no a altres empreses, sinó a persones. És amb diferència el model de negoci més habitual, encara que també és el més competitiu i per aquest motiu, aquell que menor potencial de creixement té.


Les claus del model de negoci B2C solen ser el preu i el servei, a vegades l’un, a vegades l'altre, i a vegades ambdós combinats. Aquest model de negoci inclou negocis molt dispars, des de webs del sector hostaler i de viatges fins a qualsevol negoci digital: tendes de moda, supermercats, perfumeries, jogueteries, etc.

El comerç electrònic ha transformat la nostra forma de consumir productes i serveis tant a nivell global com a nivell local. Hui en dia, qualsevol negoci físic que no tinga una mínima i cuidada presència a internet, està destinat a morir. Aquest fet el podem comprovar tant amb petits locals de restauració com amb empreses de venda de producte que han passat d'un petit nivell local a la internacionalització, gràcies a les seues plataformes de venda online.

....

Descàrrega l'arxiu per a obtindre tota la informació sobre aquest model de negoci.

5
Visitas: 5.328  Descargas: 266

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar