Cerrar

es | val   

La Universitat de València acull la III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV

El 26 d'octubre, la Universitat de València acollirà la III Jornada d'Emprenedoria Inclusiva del Campus de l'Emprenedoria Innovadora 5UCV

el lunes, 26 de octubre de 2020 de 11:00 a 14:30

Dónde:

Online Valencia

Av. Blasco Ibáñez, 13

Valencia (Valencia)

Mostrar ampliado

III Jornada Emprendimiento Inclusivo 5UCV

III Jornada Emprendimiento Inclusivo 5UCV

Aquesta tercera jornada pretén convertir-se en un fòrum de trobada entre administracions públiques, universitats, empreses, entitats del moviment associatiu i persones amb discapacitat en el qual, sota el format de Diàlegs i Experiències Pràctiques d'Emprenedoria i Ocupació Inclusiva, es debatrà entorn d'accions positives i qüestions relacionades amb l'ocupació i l'emprenedoria del col·lectiu de persones amb diversitat funcional.

El programa de l’esdeveniment inclou una conferència titulada “Programes d’Emprenedoria de l’ONCE”, impartida per Sabina Lobato, directora de Formació, Ocupació, Operacions i Transformació en Fundación ONCE i Directora General en Inserta Empleo. A continuació tindran lloc els diàlegs d’emprenedoria i ocupació inclusiva 5UCV, amb representants de les universitats públiques valencianes.

A conseqüència de la situació sanitària provocada per la COVID-19, la jornada es desenvoluparà en modalitat en línia el pròxim 26 d’octubre entre les 11 i les 14:30 hores. Les persones que estiguen interessades a participar rebran un enllaç per a connectar-se després de completar el formulari d'inscripció.

Més informació en aquest enllaç.

5
552 visitas

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar