Cerrar

Consorcio Pactem Nord

Entidad - Promoción Económica

Burjassot (Valencia) España

es | val

El Consorci del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM NORD és un organisme públic creat a l'octubre de 2001 per a la gestió del Pacte Territorial per a la Creació d'Ocupació PACTEM-NORD.

El marc d'actuació és la comarca de l'Horta Nord. En l'actualitat, el Consorci arriba a una representació poblacional de 284.164 habitants i està format per 23 ajuntaments de la comarca, les associacions empesariales i sindicals més representatives de la comerca.

Objectius:

  • Conéixer la realitat social i econòmica dels municipis firmants, la situació i tendències del mercat de treball, les noves oportunitats per a la creació d'ocupació, les carències i necessitats per a la creació i el desenrotllament de les empreses i les millors pràctiques per a la inserció laboral dels col·lectius més desfavorits.
  • Coordinar les diverses polítiques i programes de formació i promoció de l'ocupació de les entitats firmants per a millorar l'eficiència i afavorir la sinergia dels recursos públics i privats a ells destinats.
  • Dissenyar, planificar i posar en marxa tot tipus d'accions, programes i projectes conjunts dirigits a la creació d'ocupació, a la inserció laboral de les persones desocupades, al foment de la iniciativa empresarial i al desenrotllament de les xicotetes i mitjanes empreses dels municipis afectats.
  • Compartir metodologies d'intervenció, experiències i recursos per a la creació d'ocupació, així com la informació disponible sobre els sectors econòmics i el mercat de treball.
  • Generar noves ocupacions i consolidar els existents per mitjà de la millora de la qualitat de l'ocupació i l'estabilitat laboral.

pactem, nord, consorci, EMPLEO, treball, horta

Marcas:

Promoción económica: creación de empresas, asesoramiento a empresas, desarrollo de la actividad comercial, promoción del turismo.

Promoción de empleo y formación.
Observatorio socioeconómico comarcal.

Encuentranos en:

Virgen de los Desamparados, 26
46100
Burjassot (Valencia) España

http://www.consorci.info/

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

105

Visitas totales

27.477

 

Seguidores

0

Shares

176

 

Aquí desde

04/02/11

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

3

Visitas mes

105

Visitas totales

27.477

 

Seguidores

0

Shares

176

 

Aquí desde

04/02/11

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar