Cerrar

FEVECTA Xàtiva

Entidad - Servicios a cooperativas

Xàtiva (Valencia) España

es | val

FEVECTA és l'organització representativa del cooperativisme de treball associat a la Comunitat Valenciana. És una organització empresarial independent i plural que aglutina les cooperatives de treball associat valencianes voluntàriament associades. El principal objectiu de la Federació és la defensa dels interessos de les cooperatives associades en l'àmbit polític, econòmic i institucional, a més del foment i promoció de noves cooperatives. Des del seu naixement el 1988, FEVECTA ha experimentat una evolució important. Amb un nombre inicial de 87 cooperatives constituents, en l'actualitat reuneix més de 600 pertanyents a tots els sectors d'activitat.

INDEPENDENT I PLURAL

Som una organització independent i plural formada per cooperatives de treballadors i treballadores que voluntàriament han decidit associar-se i que desenvolupen la seva activitat en les diferents comarques d'Alacant, Castelló i València.

QUE AGRUPA COOPERATIVES MOLT DIVERSES

És difícil trobar un àmbit d'activitat en què no hi hagi cooperatives de treball associat. A la Comunitat Valenciana, més de 600 cooperatives integren FEVECTA, com a part d'un moviment cooperatiu actiu en tot el món que engloba 800 milions de persones i proveeix 100 milions de llocs de treball.

IMPLANTADES A TOTS ELS SECTORS

Les cooperatives membres de FEVECTA fabriquen des de productes destinats al gran consum de masses fins a components d'alta tecnologia, construeixen edificis i atenen reparacions, es dediquen a l'ensenyament, als serveis de proximitat, a l'animació sociocultural, al comerç, a l'hostaleria, al turisme, al desenvolupament rural, a les arts gràfiques, al disseny, a l'assessorament i consultoria, a la gestió de la documentació ia la introducció de noves tecnologies de la informació.

Més informació aquí

Fevecta, economía social, cooperativismo

Marcas:

FEVECTA
CREA COOP

Encuentranos en:

Cardenal Serra, 6
46800
Xàtiva (Valencia) España
663 156 947

https://www.fevecta.coop

Estadísticas

Visitas hoy

2

Visitas mes

55

Visitas totales

3.454

 

Seguidores

0

Shares

190

 

Aquí desde

26/06/17

Publicaciones

Últimas publicaciones

Localización

Estadísticas

Visitas hoy

2

Visitas mes

55

Visitas totales

3.454

 

Seguidores

0

Shares

190

 

Aquí desde

26/06/17

Publicaciones

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar