Cerrar

es | val   

Accedeix a les ajudes UVemprén-aprèn per a desenvolupar projectes d’innovació docent

Obert el termini d'inscripció a les ajudes UVemprén-aprèn per a projectes d’innovació docent que afavorisquen l’emprenedoria universitària

Hasta el miércoles, 15 de julio de 2020

UVemprén

UVemprén

Publicado el viernes, 26 de junio de 2020 a las 12:40

Mostrar ampliado

UVemprén-aprèn

UVemprén-aprèn

El Vicerectorat d’Ocupació i Programes Formatius de la Universitat de València convoca ajudes de fins a 10.000 € dins del programa UVemprén-aprèn per a desenvolupar projectes d’innovació docent que afavorisquen l’emprenedoria universitària en el marc del “Campus UVemprén –Santander Universitats” i dels acords de la Universitat amb el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

Aquesta convocatòria està dirigida al PDI doctor de la Universitat de València amb vinculació permanent i amb dedicació a temps complet que acredite disposar almenys del nivell B2 de coneixements d'anglès.

L’objecte és doble, d'una banda, impulsar la participació del PDI de la Universitat en el programa “Global Innovation Collider” del Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley i, d’altra banda, el desenvolupament d'un projecte d'innovació docent al campus, que afavorisca l’emprenedoria universitària i acostar part del coneixement adquirit en el programa esmentat a l’estudiantat de la Universitat de València.

La convocatòria està dotada amb 90.000 € i cada persona beneficiària podrà rebre fins un màxim de 10.000 € per a sufragar les despeses del projecte d’innovació i les despeses de la participació en el programa “Global Innovation Collider”, concretament en el Berkeley Method Entrepreneurship Bootcamp. Les persones beneficiàries podran participar en modalitat en línia a la tardor de 2020 o en modalitat presencial a l’any 2021.

En ambdós casos s’haurà de desenvolupar un projecte d’innovació docent que afavorisca l’emprenedoria universitària dirigit a l’estudiantat de la Universitat de València.

El termini per a participar està obert fins al pròxim 15 de juliol de 2020.

Les ajudes UVemprén-aprèn s’han convocat gràcies al patrocini de Santander Universidades y del conveni subscrit entre la Universitat de València i el Sutardja Center for Entrepreneurship & Technology (SCET) de la University of California at Berkeley.

Més informació en este enllaç i en les xarxes socials d’UVemprén:

Instagram

Twitter

LinkedIn

Telegram

5
visitas hoy 3 · visitas total 586

Usuario: UVempren

Empresa: UVemprén

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 26/06/2020 12:40

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=22172

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar