Cerrar

es | val   

Divalterra llança un cicle de webinars per als ADL de la província

DIVALTERRA

DIVALTERRA

Publicado el jueves, 02 de julio de 2020 a las 09:55

Mostrar ampliado

Divalterra lanza un ciclo de webinars para los ADL de la provincia

Divalterra lanza un ciclo de webinars para los ADL de la provincia

La Diputació de València repassarà amb els equips tècnics de les entitats locals les eines telemàtiques de gestió d'agències i promoció econòmica local

Divalterra ha posat en marxa, a través del seu Servici de Desenvolupament Local, un cicle de webinars per a actualitzar coneixements i donar a conéixer noves funcionalitats de les aplicacions online que oferix a les entitats locals a través de la xarxa provincial d'agències de desenvolupament local (ADL).

El cicle, que començarà aquest divendres 3 de juliol, està dirigit als equips tècnics de les entitats locals integrades en la Xarxa, que compta ja amb més de 160 ajuntaments, mancomunitats i Grups d'Acció Local (GAL) inscrits.

Xarxa ADL

Les ADL adherides a la iniciativa disposen, de manera totalment gratuïta, d'un ecosistema d'aplicacions interrelacionades per a millorar la seua gestió diària i ajudar a promocionar les empreses locals, accessible des de www.divaladl.es.

Així, cada entitat disposa d'un portal local amb informació general sobre empresa, ocupació, emprenedoria i ajudes i subvencions, que es manté de manera centralitzada per a tota la xarxa. A més, s’oferix la possibilitat d'enriquir-lo amb notícies pròpies de cada municipi o de cada comarca, comptant també amb una secció per a recollir ofertes i demandes d'ocupació del seu àmbit territorial.

Galeria empresarial

D'altra banda, en el marc de la galeria empresarial online, www.galeriaempresarial.es, cada entitat pot donar a conéixer les empreses del seu territori a través de mapes digitals i oferir gratuïtament microespais web a cada empresa, augmentant la visibilitat d'aquelles sense presència online o millorant les que sí en tenen.

Aquests portals, oberts per a la seua consulta, s'administren des d'una intranet accessible per a les ADL, que permet, entre altres funcions, registrar les consultes rebudes per empreses, associacions, persones emprenedores i públic en general, així com generar dossiers informatius adequats a cada pregunta, o preparar memòries de l'activitat de l'agència.

Junt als referits serveis, els membres de la xarxa disposen d'un espai de comunicació tancat, i també la possibilitat de realitzar butlletins informatius per als seus usuaris, així com aplicacions avançades com la confecció de plans de viabilitat econòmica de projectes emprenedors o l'accés a la plataforma de dades socioeconòmiques locals #divalterradata.

Les xarrades virtuals s'impartiran el 3 i 24 de juliol; reprenent-se la resta durant l'últim quadrimestre de l'any. Totes tindran una hora de duració i tractaran les  funcions, exposades, a més dels dubtes i suggeriments que vagen sorgint per part dels usuaris.

5
visitas hoy 5 · visitas total 1.131

Usuario: AdmonVlc

Empresa: DIVALTERRA

Canal: CEEI Valencia

Fecha publicación: 02/07/2020 09:55

Url: https://ceeivalencia.emprenemjunts.es/?op=8&n=22233

Esta web utiliza cookies propias y de terceros para ofrecerte una mejor experiencia y servicio.
Al continuar con la navegación consideramos que aceptas su uso y nuestra política de cookies.

Aceptar